Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

John Wayne

HLSW error and port forwarding issue maybe?

Recommended Posts

I need help with an error message I get when using HLSW to try and monitor servers.  HLSW works fine when I have my PC directly connected to my cable modem, but when I have it connected through my router to the modem; I get this error message when trying to "Receive Server Log"

HLSWerrormessage.jpg

http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/HLSWerrormessage.jpg

When I go to HLSW FAQ web page to check on this error message, it gives me these possible issues:

[img width=695 height=578]http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/FAQHLSW1.jpg

http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/FAQHLSW1.jpg

[img width=701 height=620]http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/FaqHLSW2.jpg

http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/FaqHLSW2.jpg

It seems to me that it has to do with the port forwarding issue, so when I go to my routers web based set up page @ 192.168.1.1, here is the main page, and the 3 pages under "applications and gaming" :[img width=800 height=731]http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/Linysys1.jpg

http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/Linysys1.jpg

[img width=800 height=620]http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/Linysys2.jpg

http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/Linysys2.jpg

[img width=800 height=620]http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/linysys3.jpg

http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/linysys3.jpg

[img width=800 height=742]http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/linysys4.jpg

http://i164.photobucket.com/albums/u27/ArkTerry/linysys4.jpg

So, based on what HLSW instructs, what and where do I type in ports or change settings?

Thanks for any and all help/suggestions!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...